Kommende arrangementer

 

 • søn
  03
  feb
  2019

  11:00Horsens Bibliotek

  Fire skuespillere fra komediehuset udfordrer sig selv udi kunsten at improvisere live på biblioteket.
  De vil bevæge sig rundt mellem reolerne og ud fra tilfældige bøger fra hylderne fortolker skuespillerne historierne! Tragedie, komedie eller et kærlighedsdrama - bøgerne bestemmer hvad der skal ske!!
  Kig ind - måske er du heldig at møde dem.

 • tirs
  12
  feb
  2019

  17:00Kulturstationen - Store Sal

   

  En dag mødes to grupper skuespillere og bliver enige om at lave en forestilling over klassikeren 'Hamlet'. Men en enkelt misforståelse eller ti, og gruppernes interne stridigheder medvirker til at publikum får en helt ny udgave af det kendte stykke at se.

  Forestillingen er skabt i løbet af fire dage, hvor to skuespillergrupper har arbejdet både sammen og hver for sig med de to instruktører.

  Læs mere om projektet HER

 • fre
  15
  feb
  2019
  søn
  17
  feb
  2019

  11:00 og 13:00Horsens Børnebibliotek

   

  Teaterforestillingen Mit eventyr er en forestilling for de små og deres voksne skabt i samarbejde mellem børnebiblioteket og Komediehuset.
  Forestillingen er specielt formet til børnebibliotekets hyggelige rum, hvor teaterforestillingen udspiller sig. Tag med Komediehusets 5 skuespillere på eventyrrejse gennem børnebiblioteket. Bliv overrasket over eventyrets stærke billedsprog, når den magiske stemning springer ud af bøgerne og bliver levende.

  Ide, manuskript og Instruktion: Thomas Nielsen.
  Medvirkende: Komediehusets teaterensemble.

  Både børn og voksne skal booke en gratis billet.
  De kan bestilles HER

Komediehuset på Instagram