SommerProduktionen 2018 – Snehvide


Oplev forestilligen om Snehvide


Bestil billetter her!

'Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i landet her”

Historien om Snehvide der er så smuk, at hun slet ikke kan gøre for det - historien om Snehvides kamp for overlevelse i et univers fyld med fjender og bindegale stedmødre – fortællingen om kærlighed og ægte skønhed i en grim historie!

Med en god blanding af action og poesi og ikke mindst humor – sættes historien op med billedskabende scenarier samt en blanding af moderne og episk livemusik – alt sammen kreeret specielt til denne forestilling!

30 skuespillere og et liveband skaber sammen med Instruktøren og kapelmesteren, samt lys og lyddesignerene forestillingen på blot en uge i Horsens ny Teaters flotte teatersal.

”Snehvide” opføres 2 gange på én dag i Horsens Ny Teaters store sal lørdag den 4. august kl. 13 & kl. 16.

Forestillingen kan ses af børn og voksne fra 7 år og op!

Totalinstruktør: Thomas Nielsen


Projektet er blevet skabt som et samarbejde mellem de 3 kulturaktører:
Horsens Ny Teater,  Kulisselageret & Komediehuset

Vil du deltage som skuespiller?

Skuespillere fra hele landet søges til opsætning af Snehvide
Ansøgningsristen er overskredet.

 

6 dages intensiv teaterprojekt.

Opførelse på Horsens Ny Teater den 4. august.

Prøvetid 30. juli til 4. august 2018  

2 Opførelser lørdag den 4. august kl. 13.00 og 16.00

Spektakulær opsætning med 30 skuespillere. Musikken leveres af et liveband, der integreres i scenebilledet. Læg dertil Horsens Ny Teaters store scene og et større lysshow!

Alle deltagere kan glæde sig til seks dage med træning, prøver og benhård disciplin – og et brag af en forestilling til sidst!

Skuespillere

Du er mellem 14 og 30 år – du har viljen til uforbeholdent og kraftfuldt at kaste dig ud i en krævende teateropgave – du er ikke bange for fysiske udfordringer – du drømmer om at lave det ypperste som skuespiller og vil gå hele vejen for at nå det.

Økonomi

Det er gratis at deltage (bortset fra 400 kr. til fælles frokost) – der ydes ingen betaling. Hver deltager får et antal gratis billetter, som de kan uddele til venner og familie. De resterende billetter distribueres til offentligt publikum.

Overnatning

Overnatningsmulighed på "sovepose niveau".

 

Send din ansøgning her!