reedom Prison Week 13. - 18. maj

I Freedom Prison Week formåede ensemblerne at tiltrække lige godt 2700 tilskuere til de daglige forestillinger!

Vi havde besøg af turister fra Holland og Tyskland, der afbrød deres besøg i Aarhus, for at tilbringe en dag i selskab med de dygtige artister. Der var skoleklasser, gymnasieklasser og konferencegæster fra Fængslet. En stor del af publikummerne skulle egentlig bare lige se Fængslet, og kiggede vantro på os, når vi fortalte dem, at der var gratis forestillinger hele ugen. De gik derfra med en positiv overraskelse.

 

Freedom Prison Show 20. & 21. maj

Til Freedom Prison Show var der d. 20. ca. 2000 publikummer og d. 21. ca. 1000.

Den første del af aftenen fra kl. 20 - 21.30 var en oplevelsesrundtur på forskellige lokationer af fængslet. Lørdag d. 20. var køerne næsten for lange, men heldigvis havde vi også sørget for underholdning til, de der stod i kø.