Tre spektakulære teaterprojekter venter rundt om hjørnet
Komediehuset Komediehuset
Teater, Dans & Artisteri

Damp på alle Komediehusets kedler

Tre store teaterprojekter i de kommende måneder:

Projekt 42 – HAMLET

6 dages intensiv teaterprojekt. JO TAK!

En spektakulær teateropsætning skabt til Horsens Ny Teaters store scene. Komediehuset, Horsens Ny Teater og Platform K slår pjalterne sammen, og kreere på kun 6 dage, en storslået nyfortolkning af en vaske ægte teaterklassiker – nemlig Shakespeares Hamlet. Live musik, komponeret specifikt til forestillingen, leveres af musikere fra Platform K, mens Horsens Ny Teater lægger scene og sceneteknikere til. Forestillingen er udtænkt og skrevet af Komediehusets manuskriptforfatter og iscenesætter, Thomas Nielsen.

Det bliver stort, støjende og ikke mindst underholdende, når Hamlet opfører 2 forestillinger:

Fredag d. 21/10 kl. 19.30 & lørdag d. 22/10 kl. 13.00.

Komediehuset og Fængselsmuseet levendegør ”Den sidste Henrettelse”

Fængselsmuseet og Komediehuset præsenterer en dramatisk rundvisningsforestilling om henrettelsen af fangen Jens Nielsen.

Inden længe kan du komme med til en unik forestilling om ”Den Sidste Henrettelse” med økse i Danmark – en henrettelse der fandt sted en kold, mørk november morgen 130 år tilbage i tiden, på Horsens Statsfængsel. Forestillingen udspiller sig som en dramatisk rundvisning, hvor publikum ledes rundt i et mørkt og stemningsfyldt Fængselsmuseum. Her oplever publikum historiens vingesus igennem levende teatralske optrin i autentiske rammer.

Skuespillere fra Komediehuset levendegør de begivenheder og steder, der bringer os tættere på den henrettede fange Jens Nielsen. Hvem var han? Hvordan endte han i fængsel? Hvilke tanker gik gennem hans hoved? Og hvad skete der i fængselsgården den skæbnesvanger nat for 130 år siden?

Fængselsmuseet og Komediehuset præsenterer i alt fire forestillinger fordelt over to dage – den 6. og den 8. november.

Tryk på billedet herunder for mere info og billetter

Billetterne er allerede i spil til "Den Eventyrlige Julerejse"

Traditionen tro inviterer Komediehuset på et ordentligt skud julestemning, når den velkendte vandreforestilling igen i år vender tilbage i hele december måned.

Her møder I Juleånden, der tager jer med på en stemningsfuld vandring gennem vores gamle teater. På rejsen vil I opleve finurlige væsner, der vil bidrage til, at gøre julen ekstra magisk.

Billetterne til offentlige såvel som billetter til forestillinger for skoler og institutioner bliver allerede revet væk.

 

Skal du også nå at have billetter, så kan du trykke på billedet herunder. 

Det sker også:

Allehelgens aften 31. oktober

Hyggelig uhygge. Allehelgens aften bliver igen i år markeret med stor stil, når uhyggen bliver fejret i Vitus Beringsparken. Naturligvis bidrager Komediehuset til uhyggen. For med kufferten fyldt med uhyrlige godnat-gyser-historier og skæve mærkværdige figurer der vandrer i aftenens mørke, skal fantasien nok få frit spil.

Du kan opleve:

Komediehusets Stjernemagere

Fortælleforestillingen: ”Verdens uhyggeligste godnathistorier” kl. 18.30

Arrangementet er arrangeret af Mærk Byen og afholdes i Vitus Beringsparken fra kl. 17 til 19.00. Der er gratis entre.

facebook  instagram 
Unsubscribe   |   Manage your subscription   |   View online