Få fat i een af de sidste billetter

"Den Sidste Henrettelse" - Skynd dig at bestille billetter

Fængselsmuseet og Komediehuset præsenterer en dramatisk rundvisningsforestilling om henrettelsen af fangen Jens Nielsen.

Kom med til en unik forestilling om ”Den Sidste Henrettelse” med økse i Danmark – en henrettelse der fandt sted en kold, mørk november morgen 130 år tilbage i tiden, på Horsens Statsfængsel. Forestillingen udspiller sig som en dramatisk rundvisning, hvor publikum ledes rundt i et mørkt og stemningsfyldt Fængselsmuseum. Her oplever publikum historiens vingesus igennem levende teatralske optrin i autentiske rammer.

Komediehusets ensemble skuespillere levendegør de begivenheder og steder, der bringer os tættere på den henrettede fange Jens Nielsen. Hvem var han? Hvordan endte han i fængsel? Hvilke tanker gik gennem hans hoved? Og hvad skete der i fængselsgården den skæbnesvanger nat for 130 år siden?

Forestillingen henvender sig til personer over 12 år.

Manuskript:
Thomas Nielsen & Thomas Nielsen

Spilledage og tidspunkter:
Søndag den 6/11 2022 - kl. 16.30 & 18.00.
Tirsdag den 8/11 2022 - kl. 16.30 & 18.00.

Pris:
110 kroner + gebyr, uanset alder.

Spillested:
FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens.

BESTIL BILLET HER

Masterclass - Masker og arketyper

Komediehuset og den erfarne maske- og teatermand Brian Hansen afholder en fantastisk workshop med teatermasker og arketyper i hovedsædet. Workshoppen er for den erfarne skuespiller, der vil udvide sin kompetence som skuespiller, eller den nysgerrige nybegynder, der vil prøve kræfter med teaterverdenens mangfoldige grundprincipper. Skuespilleren vil stifte bekendtskab med arketyperne der danner grundlag for de fleste eventyr og myter. Stilen bliver fysisk og med masker som udgangspunkt.

Masterclasen afholdes den 19. november fra kl. 10 – 15.

Tilmeld dig til Masterclass her
Komediehuset Komediehuset
Teater, Dans & Artisteri
facebook  instagram