Aspirant workshop


Er du imellem 16 og 25 år? Og søger du ind på skuespillerskolerne?monolog

 

Forberedende workshop for unge mellem 16 og 25, der overvejer at søge optagelse på Den Danske Scenekunstskole eller Det Danske Musicalakademi.

Vi arbejder både med improvisation og tekstarbejde. Du får sparring på dit tekst- og monologarbejde og bliver taget i hånden på den rejse, det er at finde sig selv i sit materiale. Vi øver os i et trygt og modigt rum, hvor vi lærer en masse af bare at være med hinanden og se hinanden arbejde.

Vi kommer til at grine meget sammen!

Du kommer både til at arbejde tæt sammen med de andre aspiranter og på egen hånd. Du bliver set og får en masse konkrete teknikker til hvordan du forbereder dig optimalt som skuespiller.

 

Inden første gang skal du have forberedt en tekst. Det skal ikke nødvendigvis være en monolog fra et teaterstykke. Det kan også være et brev, lyrik eller noget helt tredje. Det eneste krav er, at teksten skal være på dansk.

Skriv gerne i tilmeldingen om I søger optagelse på en scenekunstskole. Man er ikke udelukket fra kurset, hvis man ikke søger optagelse. Alle, der har et ønske om at arbejde seriøst og målrettet, kan være med.

 

Underviser:

 

Eva Maria Zacho

Uddannet skuespiller ved Statens Teaterskole , fast ansat studielektor på Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet Fredericia. Underviser der i drama og scenisk tale.

Tilknyttet DTA, Dansk Talentakademi som underviser og censor.

Har i en årrække undervist og instrueret på Snoghøj Højskole.

Diplomeksamen i pædagogisk viden og forskning , Scenekunstskolens efteruddannelsescenter.2017

Instruerer både teater og musical, sidst Cabaret på Jysk Musik Teater, Silkeborg.

 

Prøvedage:

 

23. & 24. november kl. 10 - 14

11. december kl. 17 - 21

3. januar kl. 17 - 21

 

Pris: 700 kr.

 Tilmeld dig her - Begrænsede pladser!