Billetter til Klosterkrøniken


Komediehuset og Klosterkirken tager publikum med på en storslået historisk rejse i og omkring Klosterkirken, hvor de i levende billeder oplever kirkens og byens historie gennem 762 år.

80 skuespillere, Klosterkirkens vokalensemble og Munkekoret guider publikum igennem kirkens små og store begivenheder med humor, indlevelse og energi - alt sammen forstærket af teatrets magi og Komediehusets stærke visuelle stil. Truppen består både af erfarne kræfter fra Komediehuset og frivillige, teatralske Horsensborgere, som glæder sig til at lægge krop og stemme til KlosterKrønikens dramatiske fortælling!

Forestillingen er skrevet og iscenesat af  Thomas Nielsen i samarbejde med Klosterkirkens personale, præster og organister samt lokale historikere.

Publikum gøres opmærksom på at KlosterKrøniken er en vandreforestilling, hvor publikum går fra scene til scene - udendørs og i kirken.

Der er IKKE mulighed for parkering på Klosterkirkens område!!!

Tid og sted:

Forestillingen starter ved Klosterkirkens låger/indkørsel, Borgergade 30 i Horsens. Lågerne åbnes kl.20.15.

Torsdag d. 1/6 kl. 20.30

Fredag d. 2/6 kl. 20,30

Lørdag d. 3/6 kl. 20.30

Søndag d. 4/6 kl. 20.30

 

 

BOOK BILLETTER HER.

Forestillingerne er imidlertid udsolgt - vi arbejder på at åbne for flere billetter! Hold øje her eller på de sociale medier for nyt...

Pris:
- Forestillingen er gratis, men billetter skal bestilles.

Aldergrænse:
- Anbefales fra 13 år og op.

Varighed:
- ca. 1 time og 30 minutter

- Forestillingen spiller både udendørs og inde i kirken. Publikum går med skuespillerne rundt på området.
Ingen parkering på kirkens område!

Afbud:
- Hvis I alligevel ikke får brug for jeres billetter bedes I kontakte os, så andre kan få glæde af dem.

 

Komediehuset- Et teaterhus i Horsens:

Komediehuset er et kraftcenter for teater, produktion og undervisning - alt sammen med udgangspunkt i det visuelle og fysiske teater. Teaterhuset i hjertet af Horsens har siden 2001 stået for 1000-vis af store og små produktioner, både i I Horsens og med byens borgere som aktive medspillere. Komediehuset gør sig bemærket ved at arbejde meget bredt indenfor teatrets forskellige stilarter – alt sammen tilpasset mange forskellige forestillinger, teaterkoncerter og projekter.

Klosterkirken I Horsens:

Med sin placering i hjertet af Horsens er Klosterkirken kendt og elsket af de fleste. Kirken er bygget i 1275 og har gennem sine 747 år været vidne til og midtpunkt for mange betydningsfulde hændelser i Horsens. Vidste du for eksempel, at den udover at været kloster for franciskanermunkene har været krudtlager, gravplads for byens spidser og tilholdssted for fjendelige tropper under treårskrigen? I dag er munke og soldater skiftet ud med mennesker, der flittigt bruger kirken og kommer der for at nyde det grønne åndehul midt i byen. På trods af sine 747 år er Klosterkirken stadig et levende hus, der med sine brede kultur- kor- og musiktilbud er en kirke i og til tiden - en kirke for og med byens borgere.