BZ#3 – De Unge tager magten. Igen-igen!


Bliv din egen teater-entreprenør!

I dagene 26.-28. juni omdannes Komediehuset til et vaskeægte teaterkollektiv, når teatersalene BZes af unge skuespillere. I 2 hele døgn arbejder de koncentreret og sammenhængende med deres helt egne forestillinger, monologer, performances - og ikke mindst sig selv og hinanden.

Alle ideer afprøves, vendes og drejes, nogle skrottes og andre gives videre, før den helt rigtige forestilling begynder at tage form.

Eneste afbrydelser i arbejdet er relevante workshops, fælles træning, inspirerende oplæg, generalprøver, madlavning og fællesspisning. Der bliver selvfølgelig også tid til hygge, en film, et brætspil eller en omgang gemmeleg.

Resultatet af dette kunstneriske wellness-ophold kan opleves af et indbudt publikum på dag 3.

Igennem hele processen er Komediehusets erfarne teatermagere til stede og klar til at hjælpe skuespillerne med samarbejdet, det praktiske og udfordre eller diskutere kunstneriske valg.

Men når musikken spiller, lamperne tændes og "den fede dame synger" er det de unges egne kreative valg, der træder op på scenen.

Projektet er for alle unge, der kunne tænke sig at indgå i et ambitiøst kunstnerisk fællesskab, hvor kreativiteten er i centrum.

TILMELD DIG HER!

Prøvetider:

Lørdag 26. juni kl. 10.00: Projektet starter.
Søndag 27. juni: Der arbejdes ...
Mandag 28. juni: Der arbejdes... Publikum kommer kl. 17.00!

Aldersgruppe:

BZ-weekenden er for alle fra 13 år og op.

Mentorer/undervisere/værter:

Thomas Nielsen, Sabrina Koch & Andreas Nielsen

Covid-19:

Vi følger løbende udviklingen og tilpasser vores aktiviteter til de aktuelle retningslinjer i forhold til covid-19. Dette kan have indflydelse på form, antal deltagere og om arrangementet helt eller delvist aflyses. I dette tilfælde vil evt. betaling til ferieprojektet refunderes. Vi håber på Jeres forståelse.

Deltagerbetaling:

Pris: 400 kr.

Vi gør opmærksom på, at den to-fags-rabat, man kan opnå ved at være tilmeldt flere hold, ikke gælder for ferieprojekter og kortere projekter.
Se vores Se vores betingelser & takster.