Celle 7


Celle 7

 

Flugtkongen Lorentzen

Underholdende forestilling om den berømte fange, Carl August Lorentzen, der på spektakulær vis flygtede fra Fængslet i Horsens.

Forestillingen er et tilbud til besøgende grupper på Fængslet.

Der vil jævnligt være offentlige forestillinger.

Kontakt, bestilling og information.

Chr. Rimestad skrev i Horsens Folkeblad:

"…Plads til humor

I Komediehusets udgave er ”Celle 7 – Flugtkongen Lorentzen” blevet en sørgmunter beretning om en mand, hvis talenter burde være brugt til andet og mere end kriminalitet.

Med er både hans triste baggrund, hans kærlighed til sin kone Lona og hans ikke særlig glorværdige karriere som kriminel. Og man får et levende billede af det fantastiske projekt, som tunnelgravningen var. Krydret undervejs med tilpas humor og blik for det stædigt absurde i projektet.

Flugten fra Statsfængslet i Horsens var ikke Carl August Lorentzens eneste. Ni gange lykkedes det ham at undslippe tremmerne i danske fængsler. Som han siger i en af stykkets replikker: - når jeg først er inde i et fængsel, bruger jeg masser af tid på at finde ud af, hvordan jeg kommer ud.

Med ”Celle 7 – flugtkongen Lorentzen” understreges det endnu engang, hvilket kraftcenter Horsens har fået med Komediehuset, dets leder Jan Torp og de efterhånden mange unge, som har lært teater og skuespil dèr.

På sin vis er der lidt Lorentzen’sk over husets historie: Hvor der er en Vilje, der er der ogsaa en Vej! En vej, der nu har ført til nok en helstøbt forestilling....."

Målgruppe

Studerende, skoleelever, foreninger, udstillinger, events, turistgrupper m.m.

 

Publikumsantal

Max. 60 eller 100

 

Aldersgruppe

Voksne og unge ned til 12 år

 

Varighed

Ca. 40 minutter

 

Hvornår

Forestillingen kan bookes efter nærmere aftale.

 


 

Priser

Ved max. 60 tilskuere:
1 forestilling 2.100 kr. + moms
2 forestillinger samme dag 2.600 kr. + moms

Ved max. 100 tilskuere:
1 forestilling 2.500 kr. + moms
2 forestillinger samme dag 3.000 kr. + moms

 

Priserne er gældende for opførelser på Fængslet. Det kan anbefales at kombinere det med et besøg i Fængselsmuseet. Se mere om museet her.

 


 

Medvirkende

Thomas Nielsen

 

Manuskript og ide

Thomas Nielsen

 

Praktisk og kunstnerisk assistance

Jan Torp og Andreas Nielsen