Fængselsholdet


 

EVENTS OG UNDERHOLDNING TIL ETHVERT ARRANGEMENT

Komediehusets event-afdeling på FÆNGSLET består af skuespillere, der er specialiseret i at lave underholdende indslag til næsten et hvert arrangement.
Det er muligt at skræddersy det perfekte indslag ud fra et figurgalleri bestående af fanger, vagter, gidsler, sygepassere mm. FÆNGSLET er en dramatisk kulisse i sig selv. Med Komediehusets indslag forstærkes billedet; det bliver underholdende, dramatisk, levende – og giver jeres arrangement et inspirerende løft.

Hvis ikke arrangementets karakter passer med fængselstemaet, byder Komediehuset ligeledes på spektakulære optrin med dramatiske figurer, musik og underholdning – både ude og inde.
Det deltagende antal skuespillere varierer fra 1 til 10 afhængig af behovet.

Komediehuset kan skræddersy underholdningen præcis til jeres arrangement!

ET PAR EKSEMPLER

 - Når gæsterne ankommer til FÆNGSLET, kan der være vagter, der sørger for indskrivning og kontrol, før de fører dem til de rette lokaler.

 - I passerer arbejdende fanger, celler med indsatte, dramatiske visitationer, fanger på sygestue, slagsmål mellem fanger, fanger der spiller musik.

 - Det levende fængselsmiljø forstærker oplevelsen. Oppe på en mur sidder en ensom fange og spiller. En lyd og et ansigt i et cellevindue højt oppe. En fange i en celle sysler med et spil skak.

 - Vagter fører fanger gennem jeres lokale. En fangeflugt starter med en gæst som gidsel. Et dramatisk gidseldrama, hvor fangernes aktion bliver morsom, rørende og grotesk!

 - Når gæster skal flyttes fra et sted til et andet, evt. til frokost, bliver de kontrolleret og ledsaget af vagter.