Kære nabo


-en forestilling i sort, hvidt og farver for de mindste

De to piger er naboer – og meget forskellige...

Pigen med de mange farver er livlig og fuld af fantasi, mens naboen i skabet ved siden af, allerhelst vil have fred og ro til at læse i sin bog. Det er bare ikke let, når pigen med farverne hele tiden forstyrrer og vil have hende med til at lege og danse.

Ved hjælp af et fysisk underholdende og letforståelig teatersprog oplever børnene konflikten mellem de to – og selvfølgelig lykkes det pigen med farverne at overbevise naboen om, at man kan have det meget sjovere, når man er to.

 

 


Se galleri

Medvirkende

Fie Hammerich og Linda Lykke

 

Instruktion

Thomas Nielsen


Efterfølgende workshop

Kære Nabo opføres som hovedregel kombineret med et efterfølgende forløb, hvor børnene forlader teatersalen og kommer med ind i Komediehusets store dansesal med spejlvæg og dansegulv.

Her får børnene sammen med de to skuespillere lov til at prøve kræfter med bevægelser og billeder, som de kender fra forestillingen.

Ved at lade børnene samarbejde om at finde frem til bevægelsesmønstre styrker vi deres individuelle kreativitet i forhold til krop og bevægelse.


Hvor opføres forestillingen

Forestillingen opføres udelukkende på Komediehuset, Skolegade 7 Over Gården 

 

Aldersgruppe

Fra 3 - 8 år:
Børnehaver, Børnehaveklasser og 1. klasse

 

Max. Antal publikum

35 børn + op til 10 voksne

 

Varighed

Forestillingen ca. 25 minutter. Workshop ca. 25 minutter.

Afsæt 1½ time for at være sikker på, at der er den nødvendige tid – også til en lille pause mellem forestilling og workshop

 


Pris

1.600 kr.
Prisen er inkl. workshop (Der er ikke moms på prisen)