Kærlighed i Coronaens Tid


Komediehuset tager på Teaterturné midt i en coronatid

Gratis forestilling

Der er langt imellem, hvis man prøver at få øje på det positive i, at verden er gået i Corona-krampe. Det vil det lokale teaterhus gøre noget ved og giver gratis forestillinger til alle plejecentre i Horsens Kommune.

Masser af kærlighed – og håndsprit…

Forestillingen ”Kærlighed i Cornaens tid” bliver en nostalgisk udendørs teater-cabaret, der lægger sig op af Komediehusets sædvanlige musiske og fysiske teaterstil lavet specielt til denne plejehjemsturné.
Handlingen er oplagt: De tre karakterer; En diva, En kapelmester og en scenetekniker er, grundet coronakrisen, på randen af et kunstnerisk krak – derfor bliver De, trods landets nye regulativer om afstand og håndsprit, nød til at spille deres forestilling sammen, PÅ AFSTAND.

Nærværende forestilling på behørig afstand - Hvordan foregår det?

Komediehusets tre skuespillere kan spille udendørs imens publikum sidder idenfor, forsamlet eller hver for sig, med åbne vinduer.
Selvom historien tager sit udspring i den højaktuelle corona-krise, vil publikum få et humørfyldt gensyn med musik fra før verden gik af lave.
Skuespillerne spiller udendørs; På plænerne, terrasserne og i gårdene. Den enkle scenografi kan stilles op på et udvalgt sted og kræver kun en alm. stikkontakt (evt. stukket ud af et vindue).
Det hele arrangeres , så det kan tilpasses retningslinjerne på de enkelte afdelinger og plejehjem.

I sender ganske enkelt en mail til komediehuset, hvor I oplyser: kontaktperson, telefon, plejecenter (Afdeling og adresse) og bud på ønskede datoer evt. med klokkeslæt.
Derefter vil Komediehuset kontakte Jer og husrtigst muligt få fastlagt en spilledato. I får en plakat tilsendt via mail, som kan printes og hæges op, så er der noget at se frem til og tale om.
Vi spiller gerne flere gange på samme plejehjem, hvis der er flere afdelinger eller fællesrum, der fortjener et afbræk fra hverdagens rutine under corona-ned lukningen.

Forestillingen er Gratis og varer ca. 30 minutter.
Forestillingen kræver en spilleplads med nogenlunde plant underlag på 6x6 meter.
Mail: komediehuset@horsens.dk

Forestillingen spiller fra og med den 27. april og foreløbigt til den 11. maj 2020 - forestillingerne fordeles efter "Først til mølle" princippet. 

Idé & Medvirkende: Andreas Nielsen, Sabrina Koch & Thomas Nielsen.

OBS: Vi tager forbehold for vejret, og spiller ikke i regnvejr, da vores teknik og instrumenter tager skade.

SEND MAIL / BESTIL HER!