KomedieKabaret i uge 7


 

KomedieKabaret

Vær med som skuespiller og artist, danser og pauseklovn i Komediehusets komiske kabaret mandag til onsdag i uge 7.

Komediehusets 3 erfarne/fallerede kabaretstjerner og instruktører, Trine, Nicolas og Andreas sørger for god og energisk stemning under prøverne og slutteligt et festligt brag af en KomedieKabaret!

Komediehusets hyggelige og professionelle teaterlokaler danner rammen for projektet, som i øvrigt er svært at "ramme ind" og sætte fast!

Det eneste der er helt sikkert er et sprudlende startnummer og en fabelagtigt finale - imellem de to numre kan være alt fra fladpandede sketches til magiske tryllekunster, rørende poetiske øjeblikke, vild og drabelig akrobatik, musikalske indslag og mange andre groteske, smukke og morsomme kabaretnumre.

Du kommer til at bruge alle dine talenter og måske endda lære et par nye tricks, når vi sammen laver vinterferiens flotteste KomedieKabaret!

 

 

PRAKTISK INFO

Tider:

Mandag d.13/2 kl. 10 til 14

Tirsdag d.14/2 kl. 10 til 14

Onsdag d.15/2 kl. 12 til 18 (forestilling kl 17.00) - der informeres yderligere om forestilling/antal billetter/spillested osv. i optagelsesbrevet.

Aldersgruppe

8 til 25 år.

Hvor og hvordan

Projektet foregår på Komediehuset, Skolegade 7, over gården. Vi mødes hver dag i Komediehusets Backstage senest 10 minutter før start!

Husk at medbringe en madpakke og drikkedunk samt TRÆNINGSTØJ og SKO som er til at bevæge sig i!!!!

Instruktører

Trine Wilhelmsen, Nicolas Aasberg og Andreas Brahm Nielsen.

Al henvendelse til anie@horsens.dk eller 61772529

Pris 400,-

TILMELD DIG VED AT TRYKKE HER!